"Als ambassadeur van Pink Ribbon mag ik in mijn vrije tijd ook doen waar ik goed in ben: organiseren, inspireren en creëren."

IRENE VAN DE LAAR

Actief bij Pink Ribbon, Ondernemer

“Als ondernemer vind ik het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit gaat bij mij niet alleen over het gebruik van de “groenste” producten en manier van werken, maar ook over maatschappelijke betrokkenheid. Daarom zet ik mij als ambassadeur in voor Stichting Pink Ribbon. Een stichting die niet alleen bij mij past vanwege mijn link naar borstkanker (belast met BRCA1), maar vooral om de missie die zij uitdragen.

Als ambassadeur krijg ik de mogelijkheid evenementen te organiseren voor de Stichting, mooie mensen te ontmoeten, maar vooral de boodschap van Pink Ribbon te laten horen. Als ondernemer ben ik aangesloten bij de netwerkclub Supervrouwen. Het is fantastisch dat NL Supervrouwen Pink Ribbon heeft geadopteerd als goed doel. Een prachtige samenwerking. Ik ben trots dat ik namens Pink Ribbon bij elk evenement aanwezig mag zijn om iets over de Stichting te vertellen, vragen te beantwoorden, maar ook om als ondernemer te netwerken. Daar kijk ik enorm naar uit!

Aandacht voor de borstkankerpatiënt van vandaag die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient. Als mensen-mens voel ik me hier goed bij. Als ambassadeur van Pink Ribbon mag ik in mijn vrije tijd ook doen waar ik goed in ben: organiseren, inspireren en creëren."