Een ‘ijzige’ donateur

PETRA LOKHORST

Actief bij Bijbelvereniging v/h de Nederlandse Gideons sinds 2010, Eigenaresse ijsboerderij

‘De Oude Deel’ is de naam van de ijsboerderij die zich bevindt in het natuurrijke buitengebied van Voorthuizen. Het ijsmaken van dagverse melk van eigen koeien is Petra Lokhorst op het lijf geschreven. Als eigenaresse heeft ze echter nog veel meer voor de genietende bezoeker in petto. Want zowel kinderen als volwassenen kunnen gezelligheid volop combineren met activiteiten,
zoals goud zoeken, mais sjeezen, boeren dart en skelteren. En dat laatste is toch een beetje ‘trappen voor het goede doel’. Want van iedere bezoeker die een skelter huurt, gaat een bedrag in ‘het potje’. Aan het einde van het seizoen wordt dit gespaarde bedrag gedoneerd aan de Bijbelvereniging. “Want ik ondersteun graag hun prachtige missie. Deze vereniging wil zorgen dat iedereen die in Nederland buitenshuis overnacht, een Bijbeluitgave binnen handbereik heeft.”

Bijbelvereniging:

Het doel van de vereniging is de verspreiding van het Evangelie zoals dit in de Bijbel – Gods Heilig Woord – is geopenbaard, opdat velen met dit Evangelie in aanraking komen en hun leven hiernaar richten.

Naar Bijbelvereniging