Iedere rondleiding is een feestje

ROB ELDERS

Actief bij Stichting AAP sinds 2008

“Sinds 2008 ben ik met veel plezier betrokken bij Stichting AAP. Ik verzorg er rondleidingen, werk als chauffeur en help op de afdeling administratie. Met name de rondleidingen zijn bijzonder, ik heb dan heel direct contact met onze donateurs. Donateurs van AAP zijn uiterst betrokken en stel­len de juiste vragen. Daardoor is iedere rondleiding een feestje.

Het bijzondere aan AAP vind ik de combinatie van opvang en preventie, en dat we actief samenwerken met andere organisaties. Zo maken we grote sprongen op het gebied van dierenwelzijn en voorlichting. Het is een fijne organisatie, er werken prettige mensen. Iedereen werkt met aandacht voor dier, mens en milieu. En er wordt zo efficiënt mogelijk met geld omgegaan, alle betaalde krachten zijn tevreden met een bescheiden salaris. Zo komt het geld op de juiste plek terecht; bij de dieren.” 

(foto: Stichting AAP/Petra Sonius) 

AAP:

Stichting AAP werkt aan een betere toekomst voor apen en andere exotische zoogdieren. Nu, door dieren in nood te redden én in de toekomst, door te pleiten voor betere wetgeving in Europa.

Naar AAP